Egyesület

A Szegedi Gombász Egyesület célja a természetvédelem, különösen a nagygombák védelmének elősegítése. Célunkat ismeretterjesztéssel, oktatással, kutatással, valamint kutatás támogatásával és természetvédelmi szervezetek munkájának támogatásával érjük el. Találkozhatnak velünk gombász rendezvényeken, például az évente megrendezésre kerülő Gombasimogatón, YoTube csatornánkon követhetik Mikológia Tanszék tudományos-ismeretterjesztő előadás-sorozatunkat, részt vehetnek a Szegedi Gombaismereti Tanfolyamon vagy bepillantást kaphatnak abba évi két alkalommal nyílt napjainkon, velünk tarthatnak a környéken szervezett nyílt gombaismereti túráinkon, önkéntesként bekapcsolódhatnak kutatási programunkba és támogathatják munkánkat. A természet védelme és a gombák védelme iránti elkötelezettséget és a szakértelmet mi biztosítjuk.

Élmény

Tudás

Közösség

Rólunk írták

B.B. Nagyon jó élmény volt az egész tanfolyam. Sokkal többet kaptam, mint amire előzetesen számítottam.

K.A.&J.P. Köszönjük, hogy ezt az egyébként zord évet szebbé varázsoltátok a sok közös gombászással. Örülünk, hogy megismerhettünk benneteket! ... pedig külön köszönet, hogy a korlátozások ellenére is egy teljes értékű képzésen tudtunk részt venni.

I.A. Nagyon szépen köszönjük a sok-sok információt és tudást amit nagy-nagy gondossággal és odafigyeléssel osztottál meg velünk. Nagyon hálásak vagyunk a fantasztikus túrákért.

A.N. Nagyon élveztem. Az előadó felkészültsége elképesztő. Most örültem meg igazán annak, hogy ide iratkoztam be.

S.E. Ma volt a gombaismereti tanfolyamom utolsó napja. Mikroszkóppal nézegettük a gombák spóráit.... Talán ez volt a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb élményem a tanfolyam alatt

T.A. Köszönöm a meghívást és a lehetőséget a gombaismereti nyílt napra. Nagyon színvonalas előadások voltak.